Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Kahaani (2012) ---> VIZIONEAZA ONLIN E

Posted by danny on 19:00




Kolkata este plină cu pregătirile pentru festivalul anual de Durga Puja, la şapte luni de sarcină Vidya Bagchi paşii de pe avionul de la Londra. Oprire primul ei este staţia locală de poliţie să depună un raport de persoană dispărută. Săptămâni în urmă, soţul ei Arnab a ajuns în India, pentru o misiune de locuri de muncă. Primele două săptămâni, au vorbit zilnic la telefon, şi apoi, fără explicaţii, apelurile sale oprit. Pretutindeni se Vidya, nimeni nu poate aminti Arnab. Nu există nici o urmă de el la casa de oaspeţi sau de locul său de muncă. Vidya, dar nu va renunţa la căutarea ei. Undeva în Kolkata ea va descoperi adevărul periculos.


9 commenti:

ce are filmul de se opreste? merge 20min si se inchide

aura ai lasat un mesaj pe chat ca filmul nu merge de la minutul 40 sincer eu asera lam vazut si nai fost probelme filmul merge destul de bine cand ti se intrerupe poate ai o cadere de net sau mai lasal 5 10 minute pe pauza sa incarce

In sfarsit am reusit sa vad filmul, frumos. Te tine in suspans pana in ultima secunda.

interesant film dar nu e cine stie ce

DE VANZARE FILM INDIAN ORIGINAL , FILMUL SE NUMESTE " VAGABONDUL MILIONAR " - ESTE UN FILM SUPER DEPRE VIATA UNUI BAIAT DE CARTIER !
PRET LA INTELEGERE !
INFORMARII PE MAIL - PROCLUJ@AHOO.RO
SAU LA TELEFON 0752 547 543

M'o spart asta cu vanzarea filmului de mai sus :))

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site